szalagfüggöny
Minden igényt kielégő roletta választékkal állunk rendelkezésére!
    Intelligens otthon

Roletta nagy választékban. Roletta nagy választékban.

Mit jelent az intelligens ház, az épületautomatizálás?

Az intelligens ház a telepített eszközök segítégével az épület erőforrásait oly módon használja fel, hogy azokat egy kezelőfelületen tudjuk vezérelni.

Szabadon iránythatjuk a világítást, hűtési és fűtési rendszert, redőnyöket, ablakokat vagy rolókat, garázskapukat és ajtókat vagy akár a kamerarendszert és az öntözőrendszert.
A lehetőségek tárháza mára gyakorlatilag végtelen. Otthonunk szinte az összes erőforrását fel tudjuk vértezni intelligens tulajdonságokkal, így laptop, tablet vagy okostelefon segítségével irányíthatjuk őket.

Az intelligens ház vezeték nélküli technológiának az az előnye, hogy bármikor bővíthető, egyszerűen, bontás nélkül.

Az intelligens ház célja, hogy felhasználó igényét minél jobban kielégítse biztonság, energiatakarékosság, kényelem szempontjából.

Az intelligens ház vezérlése egyszerű és praktikus. Nem kell külön távirányító minden erőforráshoz, az irányítást egyetlen kezelőfelület biztosítja, így szabadon tudja azokat működtetni.
A szükséges applikációt telepíthetjük laptopra, PC-re, fali kijelzőre vagy a legdivatosabb és legkényelmesebb megoldásként okostelefonra.

Amennyiben rendelkezik otthonunk és mobil eszközünk is internetkapcsolattal akár távolról is vezérelhetjük az automatizált épületet.
    Amennyiben bővebb információt szeretne   kérem, adja meg telefonszámát és rövid  időn belül   visszahívjuk.Roletta nagy választékban. Roletta nagy választékban.


okos otthon