szalagfüggöny

Roletta sávroló és bambusz roletta kínálat

Külünféle roletták nagy választékban állnak rendelkezésre, így minden árnyékolási problémára segítünk megoldást találni.

Ebben az esetben is igaz, hogy érdemes a gyártótól vásárolni, így rövidebb idő alatt olcsóbban jut kiváló minőségű áruhoz.


Megérkezett modern roletta készítő asztalunk. Nem jelent problémát az átlagosnál szélesebb kül- vagy beltéri roletták gyors és pontos készítése. Nagyobb mennyiség gyártására is van kapacitásunk. Várjuk viszonteladók érdeklődését is.

Szalagfüggöny lamella készítés.


Roletta a szobában. Roletta a szobában. Roletta nagy választékban.

A roletta soha nem megy ki a divatból, mert egyszerűségében, nagyszerű. A kezdeti, vászon roletta óta több fejlesztés történt, már többféle típus ismert, de mindig előnyére változott. Mára már minden igényt kielégítő árnyékolóvá nőtte ki magát.
Kis helyigényű, könnyen kezelhető, a felhasznált textil minősége szerint, bármely helyiségben felhasználható. Mindemellett a roletta olcsó árnyékolási megoldás.

Roletta árak (szerkezet) >>>

Ez a típusú árnyékoló szerelhető oldalfalra, mennyezetre, közvetlenül ablak- és ajtókeretre. Előnye, hogy ferde síkokon is alkalmazható, így tetőtéri ablakok árnyékolására is kitűnő megoldás. A roletta helyigénye feltekert állapotban a vászon hosszától függően 5-7 cm, ezt az ablak nyitásánál figyelembe kell venni.

Roletta ferde síkra. Roletta az ebédlőben. Roletta az irodában.

Nem csak szobák, hanem irodahelységek és télikertek árnyékolója is. Nagyobb ablakfelületeknél célszerű az osztásnak megfelelően kisebb árnyékolók felszerelése.
A roletta bár főleg beltéri árnyékoló, kültéri változatban is készül, ebből is látszik sokoldalúsága.

Kültéri roletta. Kültéri roletta. Kültéri roletta.

A bambusz roló egyre nagyobb teret hódit. Követve a divatot, cégünk nagy hangsúlyt fektet a bambusz roló gyártásra. Bambusz anyagok nagy színválasztékával állunk vásárlóink rendelkezésére. A bambusz roló ázsiai hangulatot idéző természetes alapanyagú, ízléses árnyékoló.

Bambusz roletta. Roletta roló nagy választékban. roló

Feszített roletta (roló)

Roletta Roló. Roló.
Sávroló

sávroló  sávroló

sávroló  sávroló


működtetés:
- gyögylánccal
- kapcsolós vagy távirányítós motorral

szerkezet készülhet:
- szerelősínnel
- nyitott tokkal
- zárt tokkal


sávroló szerelősínnel
sávroló nyitott tokkal
sávroló zárt tokkal
sávroló sávroló sávroló

Roletta fajtái:
rugós
gyöngyláncos
motoros roletta

Rugós roletta

Kétféle működést különböztetünk meg:

- A folyamatos feszítésű roletta nem állítható meg közbenső helyen, csak ott ahova kiakasztó van szerelve. A roletta szélességétől függően az alsó súlyra egy vagy két fogantyút szerelünk.
- A rugós, szakaszosan megállítható roletta bárhol megállítható, kezelése szélességtől függően egy vagy két az alsó súlyra helyezett fogantyú segíti).
A rugós roletta esetében az alsó súly 10 mm-es natúr alumínium cső műanyag végdugóval. A kézi mozgatású roletta esetében a tengely átmérőjét elsősorban a szélesség határozza meg.
Gyöngyláncos roletta 180 cm-ig 25 mm-es tengellyel készül, 240 cm-ig 30 mm-es tengellyel, 300 cm-ig 42 mm-es tengellyel.
A rugós roletta esetén180 cm-ig 25 mm-es tengelyt használunk, míg 240 cm-ig 38 mm-es tengellyel dolgozunk.

Roletta tengely 25 mm. Roletta (roló) nagy választékban. Roletta tengely 38 mm.

Gyöngyláncos roletta (roló)

Ebben az esetben a kezelőgyöngy húzásával ereszthető le, vagy húzható fel az árnyékoló, és bármilyen helyzetben megállítható. Vigyázzunk arra, hogy a roletta teljesen lehúzott állapotában is legalább egy fordulat textil maradjon a roletta tengelyén.
Gyöngyláncos roletta részletes leírása itt letölthető: Gyöngyláncos roletta leírás.pdf >>>

Tokozott gyönyláncos roló

tokozott roletta. tokozott roló. roló

Motoros roletta

Motoros roletta esetén, a tengely átmérője minden esetben 42 mm, a motor helyigénye miatt. A motor a tengelyben kap helyet, így esztétikailag nem zavaró. A motoros roletta nem csak kényelmes, de elegáns megoldás. A működtetés történhet kapcsolóval, vagy távirányítóval. Nagyobb szélességű árnyékoló esetén érdemes a motoros megoldást választani.

Motoros roletta. Motoros roletta nagy választékban.